Как да публикуваме обява в RabotaV.Bg

Новият скрипт на сайта е с много повече възможности за публикуване на обяви за работа. Вероятно това което затруднява потребителите е създаването на компания/ потребителски профил. Това е много полезна опция тъй като предоставя възможност всеки работодател да попълни подробен профил. По този начин търсещите работа придобиват много по детайла информация за компанията от която се интересуват, още преди да са подали документите си за кандидатстване.

И така, за да можете да публикувате обява за работа в RabotaV.Bg, трябва :

  • Да се регистрирате от линка  Регистрация  намиращ се в горният десен ъгъл, до бутона за Вход.
  • След попълване на вашият e-mail и валидационен код, получавате служебно съобщение : Моля, проверете този имейл и кликнете на дадения линк вътре, за да завършите регистрацията си. Кликнете на тук, за да се впишете като работодател. Отворете пощенската си кутия и последвайте линка от служебното писмо.  Ако не намирате служебното писмо, отворете папка СПАМ, вероятно е получено там.
  • След като последвате връзката ще се отвори прозорец с : Процес на вписване на работодател. След като попълните данните, остава профилът ви да бъде одобрен от администратор. Моля опитайте след известно време да влезете с вашето потребителско име и парола.
  • След като успешно влезете в сайта, моля създайте Вашият фирмен профил. Това става като последвате връзката  Публикувайте Оферта за Работа. Менюто ще ви отведе то опциите за създаване на фирмен профил. Изберете : Моите Компании/Добавете Компания.
  • След като успешно завършите и тази стъпка, попълвайки нужната информация, може да започнете публикуване на обяви от : Публикувайте Оферта за Работа

Може да ви се стори малко объркващо но самият скрипт е така направен за последващо улеснение на търсещите работа и работодателите. Момента с попълване на данни за компанията е само в началото. След това можете да публикувате обяви за работа само с натискане на  Публикувайте Оферта за Работа

Надявам се сайта ще ви допадне. Най интересните и подробно описани обяви ще бъдат публикувани във фен страницата на сайт във Facebook с повече от 20000 последователя /засега/. Успех!

Автор: Georgi

Georgi Lazarov - Администратор : Опитвам се да направя RabotaV.Bg полезен за хората.